Arkadaşlar Bloğumdaki yazıların eski tarihli olduğuna bakmayın!Şu anda bu yazıyı yazdığım tarih an itibari ile 04-01-2018 ve Goomass eğitim kiti 2018 de hala güncel olarak kazandırmaya devam ediyor.Yani tüm yazılarımdaki bilgiler hala günceldir!!! ve aynı şekilde Goomass 2018 yılında da kazanmaya devam ediyoruz. Zamanım olmadığı için yeni yazılar giremiyorum.Maillerde ve yorumlarda bu şekilde olunca açıklama isteği duydum.Yani hiç çekinmeden Goomass alıp internetten para kazanabilirsiniz.

26 Ağustos 2014 Salı

Goomass ile para kazananlar var mı?

Yeniden merhabalar...
Çoktan beridir goomass eğitim kiti indir adlı bu bloğuma güncelleme yapamadığımdan dolayı pek çok yorum ve e-mail gelmeye başlayınca bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.

Geçen gün yine bir arkadaş buradaki Goomas Nedir? adlı yazımda kazanç makbuzlarının çok eski tarihli olduğunu ve goomass almakta tereddüt ettiğini yorum olarak iletince bu yazıyı ve yeni kazanç makbuzlarımı paylaşmak şart oldu :)

Aslına bakarsanız haklı tabiki bende Goomas almaya niyetlensem fakat kazanç makbuzlarının güncel olmadığını görsem bende güvenemem...

Bu yüzden bu gibi arkadaşların Goomass hakkında kafasındaki soru işaretlerine cevap vermek için,goomassın hala artarak kazandırdığını söylemek isitiyorum.Ve sizlerle yeni ve daha bugün yaptığım kazanç makbuzlarımı ve satış ekran görüntüsünü paylaşıyorum.

Goomass ile para kazananlar var mı?

İşte Goomass ile son bir ayda kazandığım gelir.(Resmi büyütmek için üstüne tıklayın)

Goomass para kazananlar

Gördüğünüz gibi aylık 1397.96 lira net kazancım.Asgari ücretin 805 lira olduğunu düşünürsek bugünün şartlarında bir kişiyi rahatlıkla geçindirecek rakam değil mi?
Tabiki bu rakam sizin çalışmanıza göre değişir...Çok çalışırsanız bu kazancı 2 ye hatta 3 e bile katlayabilirsiniz.Yani Goomass size balık tutmayı öğretir,ne kadar balık tutacağınız size kalmış...

Aşağıdaki ekranda ise goomass ile gün gün saat ve dakikasına varıncaya kadar yaptığım satışlar ve kazançlarım.Lütfen dikkatlice inceleyin!

Goomass,goomass kazanç kanıtları
Resmi büyütmek için üstüne tıklayın

Öncedende söylediğim gibi Goomass ile kazandığınız kazançlar ayda 2 defa olmak üzere yani 15 günde bir sizin belirttiğiniz banka hesabınıza yatırılır.Yani herşey otomatik...yatırılır mı? yatırılmaz mı? diye hiç endişeye etmeyin! Her 15 günde bir gidin ve paranızı çekin...Gönlünüzce harcayın :)

 Buda bu söylediklerimin kanıtı..

Goomass ile para kazanmak doğrumu?


15 gündeki net kazancım 667.89 lira...Herşey açık ve net...
Bu kazançlara sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Goomass indir mek ve hemen çalışmaya başlamak!

Goomass almakta tereddüt eden arkadaşlara bu yazım bir nebzede olsa ışık tutmuştur umarım.
Son söz olarak; Ben goomass ile para kazanıyorum ve bunu sizlerle paylaşıyorum.Sizin de Goomass ile para kazanmaya başlamanız, ne benim nede başkasının kazanmasını etkilemez! Paylaşmak güzeldir :)

Bu yazıyı faydalı bulduysanız lütfen sizde Facebook ta ve Twitter da paylaşarak teşekkür edebilirsiniz.
Bir başka yazımda görüşmek üzere Hoşçakalın.
goomass indir
Goomass İndir

3 yorum:

  1. merhaba kardesım bu kazanclar cok guzel 2015 kazancların yokmu bırde reklam werırken adworsu kullanıyor musun ben bu adwors ısını asaadım ne kadar g mail acsamda her seferınde hesap askıya alınıyor bu sevıyeye ne kadar zamanda geldın bu kazanca sahıp olmak ıcın

    YanıtlaSil
  2. Goomass Kiti Hakkında Bilinmeyen Gerçekleri Öğrenmek İçin Mutlaka Bu Analizi Okuyun! :http://goomassyorumlari.blogspot.com.tr/2015/05/goomass-egitim-kiti.html

    YanıtlaSil

  3. Goomas eğitim kiti bedava indir mek için bende çok arama yapmıştım dediğiniz gibi goomass bedava ya sahip olmak mümkün değilmiş.ben bu kiiti alalı daha 20 gün oldu dün ilk satışımı gerçekleştirdim.goomass a verdiğim paranın yarısı çıktı yani :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için önem ifade ediyor.Sizde bir yorum yazın