Arkadaşlar Bloğumdaki yazıların eski tarihli olduğuna bakmayın!Şu anda bu yazıyı yazdığım tarih an itibari ile 04-01-2018 ve Goomass eğitim kiti 2018 de hala güncel olarak kazandırmaya devam ediyor.Yani tüm yazılarımdaki bilgiler hala günceldir!!! ve aynı şekilde Goomass 2018 yılında da kazanmaya devam ediyoruz. Zamanım olmadığı için yeni yazılar giremiyorum.Maillerde ve yorumlarda bu şekilde olunca açıklama isteği duydum.Yani hiç çekinmeden Goomass alıp internetten para kazanabilirsiniz.

8 Eylül 2013 Pazar

Goomass Analizimi Okudunuz mu?

Bu sayfaya geldiğinize göre goomass hakkında az çok bilgi sahibi olduğunuzu tahmin ediyorum.Goomass eğitim kiti satın alma aşaması pekçok kişinin çokca kafasını karıştıran bir durum.

Bu yüzden bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.Goomass analizimi sonuna kadar okuduğunuzda Goomass'ın gerçek yüzünü göreceksiniz.

Şu anda dünyada her geçen dakika internetten yüzlerce satış işlemi yapılmakta ve milyarlarca lira dönmekte.Online satış ortaklığı ile bu pastadan pay almak hiçte zor değil!Sizde belki internetten alışveriş yapmışsınızdır.

İşte Goomass ve benzeri ürünler bu pastadan nasıl pay alacağınızı öğretmektedir.
Fakat online satış ortaklığı ile internetten para kazanma, doğru teknik bilgi ve disiplin ister.Eğer yanlış ve işe yaramaz sistemlerle internetten para kazanmaya çalışırsanız hata yapma olasılığınız oldukça yüksek olacaktır.

Doğru bilgiye ulaşmanın pekçok yolu vardır.Bazı kimseler deneme yanılma ile bazı kimselerde 1 ayda alacağı mesafeyi 1 saatte kateder.Bazıları ise 1 yıl çalışsa bir adım öteye gidemez.Edinilmiş tecrübeyi satınalarak öğrenmek ise oldukça kalıcı bir yöntemdir.

Bu konuda satış ortaklığı ile internetten para kazanmaya başlamak için Türkiye de pekçok kaynağı inceledim.Fakat araştırmalarım sonucunda Goomass kiti, bilgiyi tecrübe olarak sunması bakımından bu konuda diğer kaynaklardan ciddi şekilde ayrılmaktadır.

Peki neden Goomass ?

İnternet üzerinde online satış ortaklığı sistemlerinden başka kazanç yöntemleride mevcuttur.Fakat internet üzerinden en iyi seviyede kazandıran ve online iş modelleri arasında farkındalık yaratan sistem Goomass ta öğretilen online satış ortaklığı sistemidir.

Goomass ile elde ettiğiniz geliri pasifleştirerek otomatize şekilde kazanç sağlarsınız.Yani bu şu demektir; 7/24 günün her saati siz bilgisayarınızın başında olmasanız dahi görevini başarı ile yerine getiren otomatik bir kazanç sistemi sizin için çalışır.
Bunu Goomass kitindeki stratejiler sayesinde ilk paranızı kazandığınızda daha iyi anlayacaksınız.
Aşağıdaki Goomass ile yaptığım satış raporunu mutlaka inceleyin.


Goomass, goomass kiti
Resmi büyütmek için üzerine tıklayın



Yukarıdaki  satış raporumda 1 ayda günlük satışlardan kalan net komisyon tutarını görebilirsiniz.Dikkat ederseniz günlük kazançlar 16.57 ile 141.19 TL arasında değişmiş.
Günümüz şartlarında asgari ücretin 800 tl olduğunu düşünürsek mükemmel denebilecek kazançlar.Aylık net toplam tutarı ise en alt kısımda görebilirsiniz.

Bu kazançlar için hiçbir reklam parası vermedim.Sadece goomass kiti organik satış yöntemi ile elde ettim ve halen bu kazançlarım artarak hergün devam ediyor.

Bu kazançları yapmak hiç zor değil,sizde yapabilirsiniz.Sizinde buna benzer kazanç raporunuz olabilir.
İşte bu kazançların nasıl yapıldığı adım adım en ince ayrıntısına kadar Goomass'ta anlatılıyor.Önemli olan sizin bir adım atıp karar vermeniz."İşe başlamak bitirmenin yarısıdır" sözünü bu yüzden seviyorum.

Goomass kitini resmi sitesinden alabileceğiniz gibi aşağıdaki satın al butonuna tıklayarakta satın alabilirsiniz.Satın al butonu ile satış sayfasına yönlendirilirsiniz.Satış sayfasına gittiğinizde eğer ödeme yönteminiz kredi kartı yada paypal ise, ödemeden hemen sonra goomas kiti kayıt ekranına yönlendirilirsiniz ve buradaki e-mail şifre bilgilerini girerek goomass kitini indirirsiniz.
Daha sonra ise bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz goomass kiti yazılımına gireceğiniz e-mail şifre ile giriş yaparak online satış ortaklığı ile hızlıca para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Ödemenizi Havale/Eft /Ptt ile yaparsanız ödemeniz karşı tarafa ulaştığında e-mailinize özel bir link gönderilir.Bu linke tıklayarak goomass'ı indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.Bu yüzden satın alırken girdiğiniz bilgilerin doğru olduğundan emin olunuz.

goomass kiti, goomass
Goomass İndir

2 yorum:

  1. İşte bu günlerdir aradığım bilgiyi burada buldum.Teşekkürler hakan kardeşim saol

    YanıtlaSil
  2. goomass bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için önem ifade ediyor.Sizde bir yorum yazın