Arkadaşlar Bloğumdaki yazıların eski tarihli olduğuna bakmayın!Şu anda bu yazıyı yazdığım tarih an itibari ile 04-01-2018 ve Goomass eğitim kiti 2018 de hala güncel olarak kazandırmaya devam ediyor.Yani tüm yazılarımdaki bilgiler hala günceldir!!! ve aynı şekilde Goomass 2018 yılında da kazanmaya devam ediyoruz. Zamanım olmadığı için yeni yazılar giremiyorum.Maillerde ve yorumlarda bu şekilde olunca açıklama isteği duydum.Yani hiç çekinmeden Goomass alıp internetten para kazanabilirsiniz.

11 Şubat 2013 Pazartesi

Goomass Para Kazanma Kiti 1.10 'a Yükseltildi !

Goomass dün kullanıcılarına yeni bir bilgilendirme maili göndererek Goomass Para Kazanma Kitini 1.10 versiyona yükselttiğini bildirdi.

Bilmeyenler için hatırlatmakta fayda var.Goomass para kazan kiti, piyasada bulunan para kazanma kitapları gibi bir e-kitap değil.Kullanım arayüzlü bir yazılımdır.

Bundan dolayı her yeni versiyona yükseltildiğinde Goomass kullanıcıları buna otomatik olarak sahip oluyorlar.

Dolayısı ile goomass para kazanma kitine sahip olanların para kazanaMaması gibi bir durum ortadan kalkıyor.Zaten goomass'ın misyonuda internetten para kazanmak isteyenlere bütün materyalleri sunarak para kazanmalarını sağlamak....

Goomass tarafından gönderilen maili aynen aktarıyorum;


Goomass para kazan

Merhaba,

Kullanıcılarımızın bilgi seviyesini ve kazançlarını her zaman daha yukarı taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm deneyimlerimizi ve birikimimizi size en kısa sürede ve en iyi şekilde aktarmak için yaptığımız çalışmalara özen gösteriyoruz. İnternetten bir gelir platformu olarak faydalanarak kazanç sağlamanız için GooMass'ın içeriğine sürekli yeni eğitimler ekleyerek kapsamını genişletiyor ve güncel tutuyoruz.

GooMass 1.0.0.10 versiyonuna yükseltildi. GooMass 1.0.0.10 versiyonunda yapılan güncellemeleri ve bundan sonra yapılacak olan tüm diğer güncellemeleri "Güncelleme" sayfasında görebilirsiniz.
GooMass Para Kazanma Kiti’ne göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,


GooMass Yönetimi
www.goomass.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önem ifade ediyor.Sizde bir yorum yazın