Arkadaşlar Bloğumdaki yazıların eski tarihli olduğuna bakmayın!Şu anda bu yazıyı yazdığım tarih an itibari ile 04-01-2018 ve Goomass eğitim kiti 2018 de hala güncel olarak kazandırmaya devam ediyor.Yani tüm yazılarımdaki bilgiler hala günceldir!!! ve aynı şekilde Goomass 2018 yılında da kazanmaya devam ediyoruz. Zamanım olmadığı için yeni yazılar giremiyorum.Maillerde ve yorumlarda bu şekilde olunca açıklama isteği duydum.Yani hiç çekinmeden Goomass alıp internetten para kazanabilirsiniz.

22 Aralık 2012 Cumartesi

Goomass ile para kazanmak


Aslına bakarsanız,önceleri bu kazanç sistemlerine inanmayan biri olarak ve size yol göstermesi amacıyla bunları yazıyorum. Sizde benim düştüğüm hatalara düşmeyin

Goomass ile para kazanmak mümkün mü?

Bunu bende çok merak ediyordum goomass ile para kazanmak nasıl oluyor diye.
Pekçok araştırma yaptım,okumadığım makale kalmadı.Goomass ile para kazanmak pek kafama yatmamıştı önceleri.
Fakat birsürü insan kazandığını söylüyordu ve kazanç makbuzlarını gösteriyorlardı internette.
Bu kadar kişi yanılıyor olamazdı.
Bende kaybedecek neyim var ki diyerek goomass eğitim kitini aldım.(Aslında almadan önce goomass ücretsiz kursuna katıldım ve gönderilen dersleri takip ettim. Bu şekilde kafanızdaki sorular da giderilmiş oluyor)

Goomass eğitim kitinin  içindeki bilgilerin çok değerli olduğunu goomass eğitim kitini okuyunca anladım.
Nasıl satış ortağı olacağınız, hangi ürünleri seçeceğiniz ve nasıl satış yapacağınız, kısacası internetten nasıl para kazanacağınızı adım adım anlatarak en kısa sürede para kazanmanızı sağlıyor.

Ben daha ilk ayda cüneyt beyin goomass kitindeki yönergeleri ile, belki inanmayacaksınız ama iki haftada tam 230 tl ciro yaptım. Geçen seneye kadar goomass ile internetten para kazanmak bu kadar kapsamlı olduğunu tahmin etmezdim. Tabiki net karım ise 186tl.Goomass ile kazandığım makbuzu paylaşmıştım buradan inceleyebilirsin.

Yani goomass burda size nasıl para kazanacağınızı göstermekle kalmıyor, sizin kazanmanız için adım adım rehberlik ediyor.Takıldığınız her noktada birebir destek alıyorsunuz ve yalnız bırakılmıyorsunuz.

Pek çoğunuz duymuşsunuzdur Clickbank ve xticaret sistemini.
Bunlar satış ortaklığı ağları bir yerli ve diğeri yabancı.Bu sitelerden haberdar olmak için illaki Goomass kitini almak şart değil, fakat burada deneme yanılma yöntemiyle oluşmuş bir tecrübe var.Yani goomass sizin önünüze balığı getiriyor ve sizede sadece balığı tutmak kalıyor.

En önemlisi ise,Goomas eğitim kitinde anlatılan ve Goomass ile para kazanmak için temel 2 metod var.
Bunlar;
1- İnternetten avcı yöntemi ile para kazanmak.
2- İnternetten çifci yöntemi ile para kazanmak.

Aslında bu iki yöntemi anlatmak burada çok uzun sürecek ve iki yöntemide ayrı ayrı konu başlığı ile anlatmak gerekir kafa karışıklığı olmaması için.Bizi takip edenler için bu iki yöntemide ayrı ayrı ele alacağım.
Şimdi merak edenler ise Goomass eğitim kiti resmi sitesinten yada buraya tıklayarak bu 2metod hakkında (avcı ve çiftci stratejisi) bilgi edinebilirler.

Bu arada unutmadan bir yorum yapan arkadaşa söz vermiştim.Yorumunda arkadaş; şimdi goomass ile ne kadar kazanıyorsunuz? diye sormuştu.Bende son kazanç ekranımı yakında paylaşacağımı söylemiştim.İşte son 6 ayda goomass ile kazandığım kazanç ekranım.






Komisyon Bilgileri Toplam Satış Raporu (2012) - TL - (Stopaj kesintisi hariç)

Komisyon Bilgileri Toplam Satış Raporu (2012) - TL - (Stopaj kesintisi hariç)
Toplam
2009-2010 Devreden Bakiye0.00 TL
Satış Ortaklığı Komisyon Toplamı6405.15 TL
Komisyon Toplamı6405.15 TL
Ödenen Toplam5889.46 TL
Kalan Toplam Bakiye515.69 TL

Paranız sizin banka hesabınıza 15 günde bir gönderilir. Aşağıda benim 15’er günlük aldığım ödemeleri  görebilirsiniz.Ödemeler işbankası hesabıma yatıyor.





Kasım 1.Dönem (01.11.2012<=tarih<18.11.2012)
Kasım 1.Dönem (01.11.2012<=tarih<18.11.2012)
Bu döneme ait ödemeler 05.12.2012 tarihinde başlar(3 iş günü). Net tutar 50 TL ve üzeri ise ödeme yapılacaktır.
ToplamStopaj KesintisiNet
Dönem Satış Ortaklığı Toplamı299.90 TL29.99 TL269.91 TL
Dönem Toplamı299.90 TL29.99 TL269.91 TL
Dönem Ödenen Toplam299.90 TL29.99 TL269.91 TL
Önceki Dönemden Devreden Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Dönem Ödemesi Gelen/Devredicek Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Adınıza Devlete Ödenen Gelir vergisinin Faturasını Görmek için TIKLAYINIZ



10 yorum:

  1. Merhaba,yaklaşık olarak ben 3 aydır satış ortaklığı ile ilgileniyorum. Aynı zamanda öğrenciyim.
    Bu istemin işleyişi ile ilgili biraz eğitim aldım.gördüğüm kadarıyla Goomass gerçekten herkes tarafından övülüyor. Oldukça zengin bir kaynak olduğu söyleniyor.
    İlk olarak Sizin sitenizde goomass kiti hakkında burada açıklayıcı konular buldum.Yardımcı olacağını düşündüğüm için Bu konuda size birkaç sorum olacak.

    1-Goomass eğitim kitinde doğru düzgün bir şekilde clickbank’tan google tarafından banlanmamış ürün seçmeyi ve bu ürünleri seçmeye yarayan sitelerin nasıl kullanılacağını falan anlatıyor mu? Ayrıca kitapta sağlam anahtar kelime bulma gibi yöntemler yer alıyor mu?

    2- Goomass blog açarak satış yapma konusunda bilgiler veriyor mu?
    3-Yani özetle, goomass eğitim kiti ile yazılan şeyleri doğru bir şekilde uygularsam bu işten kesin para kazanırmıyım?
    yardımcı olacağınızı umuyorum.Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Engin Öncelikle goomass bir e-kitap değil, yazılım ara yüzlü bir eğitim kitidir. Size verilecek olan kullanıcı adı ve şifreniz ile bu yazılıma giriş yapacak ve gerek videolara gerekse yazılı eğitimlere bu şekilde ulaşabileceksiniz.
      Sorularına gelince;

      1 – Goomass eğitim kitinde anlatılan teknik ile banlanmamış ürünleri seçmenize gerek kalmıyor. Banlı ürünlerin bile reklamlarını yapabileceksiniz. Anahtar kelime seçimleride goomass kitinde videolu bir şekilde anlatılıyor. Üstelik anlamadığınız durumlarda mail ile de destek de veriliyor.

      2-Goomass eğitim kitinde yer alan eğitimler genel olarak blogculuk bazlı olduğundan Adwordsten çok blogculuk konusunda nasıl para kazanacağınızı öğreniyorsunuz.
      3-Goomass eğitim kiti size para kazandırmaz.Goomass eğitim kitindekileri uygulamak size para kazandırır.Tüm anlatılanları doğru bir şekilde uyguladığınız takdirde %100 muhakkak kazanırsınız.

      Sil
  2. Bende goomass ile para kazanmak istiyorum ama çekiniyorum.neticede parayı sokağa atmakta var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk önceleri bende senin gibi düşünüyordum.Goomass işe yaramazsa 98 tl yi sokağa atmış olacaktım.Fakat internetten para kazanmayı kafama koymuştum bi kere ve paraya kıydım ve goomass eğitim kitini aldım.Uygulamaya başladım ve 15 gün sonra goomass kitine verdiğim paranın iki katını kazandım.Kazancımı burada yayınladım.Şimdi ise kazancım sürekli artıyor ve her ay 2 defa olmak üzere 15 günde bir kazançlarım işbankası hesabıma yatıyor.
      Topu topu 5-10 paket sigara parası seninde hayatını değiştirecek emin ol

      Sil
  3. sağol dostum goomass bilgileri için şimdi almaya karar verdim.eistediğim bilgileri bu sitede buldum

    YanıtlaSil
  4. nasıl yapılıyor bende istiyorum anket işi gibimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır anket işi gibi değil!Ayrıca anket işini kesinlikle önermiyorum.Çünkü 3-5 lira kazanmak için yüzlerce hatta binlerce anket doldurmanız gerekiyor.
      Goomass kitinde anlatılan yöntemlerle ise kesin ve devamlı bir kazanç elde edersiniz.Evde İnternetten para kazanmak istiyorsanız anket doldur para kazan,mail oku para kazan yada tıkla kazan gibi vaadlerden uzak durmanızı öneririm.
      Ben bu işleri deneme yanılma yöntemi ile tecrübe ettim.malesef 5 kuruş bile kazanamadım.Sadece emek ve zaman kaybı tabiki harcadığım paralarda cabası...
      Şimdi ise goomass ile tanışalı internetten devamlı bir gelire sahibim ve bu tecrübelerimide sizlerle paylaşıyorum.

      Sil
  5. benim blog um falan yok internetten de çok çok iyi derece de anlamıyorum. eğer seti alıp fransız kalırsam diye endiş ediyorum açıkcası. evliyim ve şu anda çalışmıyorum. evde boş boş oturmak da istemiyorum. ama gerçekten açıklayıcı bi set mi alırsam pişman olur muyum bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goomass ile internetten para kazanmak için bloğunuzun olması şart değil.Ayrıca facebook veya twitter kullanacak kadar internet bilginiz olası yeterlidir.
      Fakat bir bloğu olan elbette sizden daha fazla kazanır.Zaten bu işe başladıktan sonra 5-10 gün içinde para kazanmaya başlarsınız ve bunun verdiği keyifle hemen bir blok oluşturmak isteyeceğinize eminim.Bende ilk olarak bu işe sıfırdan başladım kendimden biliyorum.
      Açıklayıcı bir set olduğunun garantisini verebilirim ve pişman olacağınız tek şey ise bu işten vazgeçmektir.

      Sil
  6. Goomass Kiti Hakkında Bilinmeyen Gerçekleri Öğrenmek İçin Mutlaka Bu Analizi Okuyun! http://goomassyorumlari.blogspot.com.tr/2015/05/goomass-egitim-kiti.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için önem ifade ediyor.Sizde bir yorum yazın