Arkadaşlar Bloğumdaki yazıların eski tarihli olduğuna bakmayın!Şu anda bu yazıyı yazdığım tarih an itibari ile 04-01-2018 ve Goomass eğitim kiti 2018 de hala güncel olarak kazandırmaya devam ediyor.Yani tüm yazılarımdaki bilgiler hala günceldir!!! ve aynı şekilde Goomass 2018 yılında da kazanmaya devam ediyoruz. Zamanım olmadığı için yeni yazılar giremiyorum.Maillerde ve yorumlarda bu şekilde olunca açıklama isteği duydum.Yani hiç çekinmeden Goomass alıp internetten para kazanabilirsiniz.

21 Aralık 2012 Cuma

Goomass Eğitim Kiti


Orçun ve Cüneyt Aykaç kardeşlerin Goomass eğitim kiti analizimi okumadan sakın almayın!
Dikkat! okuduğunuz bu yazı bir analiz sayfasıdır goomass eğitim kiti resmi sitesine gitmek için tıklayın

Goomass eğitim kitinin iyi yönleri:

Goomass eğitim kiti son derece anlaşılır bir dille, resimli görsel anlatımlarla,karışık terimlere yer vermeden, kullanılan yabancı terimlerinde ne anlama geldigini açıklayarak herkesin anlayabilecegi bir üslüp ile anlatılmış.

Goomass eğitim kitinde anlatılan adımları uygulayarak bir kaç saat içinde para
kazanmaya başlayabiliyorsunuz. Harekete geçmeden önce goomass kitini birkaç kez okumanızı tavsiye ediyorum. Çünkü gerçekten içinde bir çok püf noktasi bulunuyor.

Goomass eğitim kitinde anlatılan para kazanma sistemini uygulamak için bir web siteniz olmasına gerek yok! Bu ise gerçekten harika bir şey.

Bunun yanında web sitesi olanların daha çok kazandığıda bir gerçek.Bunu göz önünde bulunduran goomass yönetimi;Goomass kitini alan herkese ücretsiz web sitesi sahibi yapıyor.Buda internetten para kazanmaManızı imkansız hale getiriyor.

Orçun ve Cüneyt bey Goomass kitinde gizli mail adresiyle ve msn üzerinden size canlı koçluk yaparak, sizi yönlendiriyor ve herhangi bir olası hataları yapmanızı engelliyor.

Aykaç kardeşler Türkiye'de bir ilki gerçeklestirerek Google'den ve satış ortaklığı (affiliate) programlarından nasıl yüksek miktarlarda gelir elde edilebileceğini Türkçe olarak bu sette açıklamış ve tüm materyalleri sunmuş.

Goomass eğitim kitinin pekçok insanın hayatını değistireceğine hiç şüpem yok.
Dediğim gibi Goomass eğitim kitinin en iyi tarafı ise, bu seti alan herkese msn ve mail üzerinden canlı yardımın olması. Takıldıgınız noktaları birebir sorabiliyorsunuz,yalnız bırakılmıyorsunuz.

 Goomass Eğitim Kitinin Kötü Yönleri;

Dürüst olmamız gerekirse,Goomass Eğitim Kiti kusursuz değil. İşte Goomassın Beğenmediğim Yönleri:

İnternetten avcı ve çiftci stratejilerini kullanarak nasıl para kazanılacağını ve Google Adwords reklam verme eğitimi detaylı olarak anlatılmış. Hatta canlı bir kampanyanın nasıl başlatılacağı bile gösterilmiş.Evet bu yöntemlerle internetten hemen para kazanabilirsiniz.

Ancak daha önce de belirttiğim gibi goomass,para harcamadan para kazandırmaya odaklı olduğu için, bidvertise gibi para harcayarak reklam kampanyası başlatabileceğiniz diğer kaynaklardan pek söz etmemiş.
Halbuki netten para kazanacak kişilerin bunuda bilmesi gerekir.

Yinede piyasada bulunan benzer ürünlerle karşılaştırdığımızda, bu ürünlerin %95′inde isimlerini daha önce hiç duymadığınız terimlerin olduğu bir e-kitap olur ve geri kalan herşeyi sizin farklı kaynaklardan bulup öğrenmeniz gerekir.
Goomass eğitim kitinde, böyle bir durum söz konusu değil. Kullanıcıların bütün ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanmış.

İşin aslına bakarsanız Goomass eğitim kiti, bu sistemi daha önce hiç bilmeyen ve duymamış kişiler için ideal olduğu kadar, affiliate uzmanları için de daha önce duyulmamış teknik ve stratejileride içeriyor.Buda ne denli harika bir kaynak olduğunu gösteriyor. Sizi temin ederim, böyle bir kaynağı daha önce hiç duymadınız…

Goomass eğitim kiti %100 yasal ve Türk Ticaret Kanunu gereği Faturalı satılan bir ürün ve telif hakkına sahip.

Goomass Eğitim Kiti ile ilgili son sözüm;

Goomass Eğitim Seti analizimizin sonuna gelirken, geniş bir bakış açısıyla ele alırsak ,bizim bugüne kadar gördüğümüz yerli ve yabancı kaynaklar arasında satış ortaklığı sistemini anlatan en etkileyici ve yenilikçi kaynaklardan biri oldu tartışmasız bir gerçek.

Goomass eğitim kiti ile tanıştıktan sonra daha önce piyasaya çıkmış ve satış sayfalarında şu kadar kazanacaksınız, bu kadar kazanacaksınız diyen ürünlerin sadece komik oldugunu söyleyebilirim.
Goomass eğitim kiti analizimizi buraya kadar sıkılmadan okuduğuz için teşekkür ederim.

Goomass Eğitim Kiti Resmi Sitesine Gitmek İçin Tıklayınız.


5 yorum:

  1. Goomass eğitim kiti hakkında birsürü site inceledim tabiri caizse eledim.En doyurucu bilgileri sizin sitenizde buldum.
    Açıkcası goomass eğitim kiti almakta şüpheliydim.Fakat sizin yazılarınızdan ve gösterdiğiniz kazanç makbuzlarından sonra,goomass ile internetten para kazanılacağına kanaat getirdim.

    Şimdi size sorum şu;Goomass almak için kredi kartımı kullanmak istemiyorum.Gördüğüm kadarıyla havale seçeneği var.Banka havalesini nasıl yapabilirim ve goomass bana nasıl ulaşır?
    İlgileneceğinizi umuyorum.Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goomass eğitim kitinin satışı netpay bilişim hiz.üzerinden yapılıyor. Havale ile siparişlerde işlem sonunda size bir sipariş numarası verilir. Eğer sipariş numaranızı kaybettiyseniz buraya tıklayarak tekrar sipariş veriniz.

      Daha sonra aşağıdaki linke tıklayın o size yol gösterecektir.
      http://demo.garanti.com.tr/atm/atm.htm
      Not: Para yatırırken açıklama kısmında diğer seçeneğini seçin ve karşınıza çıkan alana sipariş numaranızı girin.
      Goomass dijital bir ürün olduğu için ödeme sonrası mail adresinize size özel şifreli bir link gönderilir.Bu linke tıklayarak goomass eğitim kitini bilgisayarına indirebilirsin.

      Sil
  2. teşekkürler bilgi için

    YanıtlaSil
  3. Goomassi surekli arastirip,duruyorum ve kullanan bi kac kisiye bilgi almak icin mail atip,soru soruyorum..sana da daha once mail attim mi bilmiyorum ama yine de bi yazayim dedim..simdi bu goomass kitini aldiktan sonra iceriginde ogrettigi sadece goomasin egitim kitini pazarlamak mi ? Yani internette para kazanma yollari degil de kendi urununu pzzarlamayi mi ogretiyo ? Tsk ettim..iyi kazanclar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba güler,iletişimin için teşekkür ederim.
      Hemen cevap vereyim.Hayır kesinlikle kendi ürününü pazarlamayı öğretmiyor.
      İnternetten para kazanmanın tüm yollarını öğretiyor.Ve en iyi hangi yolla para kazanacağını açıklıyor.Buradaki yazımda bu konu hakkında bilgi vermiştim.

      baki selam...

      Sil

Yorumlarınız bizim için önem ifade ediyor.Sizde bir yorum yazın