Arkadaşlar Bloğumdaki yazıların eski tarihli olduğuna bakmayın!Şu anda bu yazıyı yazdığım tarih an itibari ile 04-01-2018 ve Goomass eğitim kiti 2018 de hala güncel olarak kazandırmaya devam ediyor.Yani tüm yazılarımdaki bilgiler hala günceldir!!! ve aynı şekilde Goomass 2018 yılında da kazanmaya devam ediyoruz. Zamanım olmadığı için yeni yazılar giremiyorum.Maillerde ve yorumlarda bu şekilde olunca açıklama isteği duydum.Yani hiç çekinmeden Goomass alıp internetten para kazanabilirsiniz.

23 Ekim 2012 Salı

Goomass indir

Goomass İndir-Goomass eğitim kitini indirebileceğiniz özel linki sizlerle paylaşıyoruz.En kolay erişebileceğiniz full indir linki burada.

 GooMass'ı bugün mü alayım yarın mı alayım veya biraz daha araştırayım gibi ertelemeler tamamen  hem zaman kaybı hemde para kaybıdır.Neden?
Goomass hakkında eğer biraz bilgi sahibi olduysanız hiç beklemenize gerek yok hemen şimdi Goomass indir ve ardından gelsin paracıkların.
Çünkü internetten para kazanmak için öğreneceğiniz herşeyi ve tüm materyalleri GooMass içeriğinde bulacaksınız.

goomass indir
Goomass indir
Goomass almayı ertelediğiniz de internet karşısında ne yapacak sınız?

Ben söyleyeyim;günlük vakit öldürdüğünüz internet sitelerini gezerek zamanınızı boşa harcamış olacaksınız.
Dostum zaman hayatımızdaki en değerli şey öyle değil mi?Hiç kimse zamanı geriye alamaz bu sebeble boşa harcama.
Mesella goomass’a bugün sahip olmayıp ve erteleyip 3 ay sonra sahip olduğunuzda inanıyorum ki çok üzülmüş olacaksınz… Çünkü ertelemiş olduğunuz geçen 3ayda kaybedeceğin kazanç yüzünden 3 ay evel ben bu ürüne sahip olsaydım şimdi belki kazancımı şu zamana kadar katlamış olacaktım yada geçirdiğim şu 3 ay içerisinde şu kadar yol katletmiş olacaktım veya şu kadar kazanabilirdim gibilerinden hep bir pişmanlık içerisinde olacağını şimdiden bilmelisin.Çünkü aynı durumu ben yaşadım kendimden biliyorum.

GooMass'ı alacak param yok!
Arkadaşım topu topu 5-10 paket sigara parası.İstediğimiz zaman heryere buluyoruz.Hem goomassa verdiğin parayı 2 günde amorti edecen.Kendimden biliyorum ben ya.İşte gommassı aldıktan sonraki kazancım burada tıkla gör.

GooMass gerçekten çok ucuz fiyata verilmekte bu ürüne sahip olduğunda anlayacaksın bunu. Bu eğitim seti bu fiyata gerçektende bedava diyeceksin.
Çünkü içerisindeki bilgiler sayesinde kazanacağınız paracıklar yanında goomass için ödenen miktarın çok az hata bedava diyebileceksin.
 Eğer gerçekten internetten para kazanmak istiyorsanız erteleme!Hemen GooMass indir kazanmaya başla.Goomass indir'mek için burayı tıklayın





Goomass indir ile ilgili aramalar;
goomass internetten para kazanma kiti indir, internetten goomass eğitim kiti indir, goomass indir yolları,goomass,goo mass yorumları, affiliate marketing, goomass indir, goomass eğitim kiti,goomass bedava indir, goomass affiliate, goomass bloggoomass full indir


14 yorum:

  1. Merhaba Goomass ı alalı 1 hafta oldu. 3 gün önce ilk defa bir ürüne reklam düzenledim fakat seçtiğim ürün hiç satılmadı. Sonra yeni bir ürün seçtim ve 2 günde 5 tane satıldı. Ürün satılmaya başladığında gerçekten çok mutlu oldum. Goomassa verdiğim para helal olsun. Zaten şimdiden 2 katını kazandım sayılır. Size de çok teşekkür ederim. Goomass ı bana siz tavsiye etmiştiniz. Kimse ben bu işi yapamam edemem diye korkmasın. ben evime bilgisayar alalı henüz 5 ay oldu. ben başardıysam herkes başarabilir. Goomass ın videolu eğitimlerini izledikten sonra insanın internete bakış açısı değişiyor. Elimizin altında bunca fırsat varken biz sadece bakıyoruz, bu fırsatları görenler ise değerlendirip köşeyi dönüyor. Açıkçası ben Google’un nasıl para kazandığını bile bilmiyordum. Bakmakla görmek arasındaki fark böyle bir şey olsa gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu işte tecrübe gerekmediğini belirtiyoruz. İnternetten para kazanma konusunda hiçbir bilginiz olmasa bile Goomass eğitim setinde anlatılanları sabırlı bir şekilde uygularsanız para kazanabilirsiniz.
      Sizde kısa bir süre sonra tecrübe kazanacaksınız ve kazancınız her geçen gün katlanarak artmaya devam edecek.
      Evet, ürünü test ettikten sonra satmıyorsa zorlamanın bir gereği yok. Sonuçta para kazanabileceğiniz 10.000’den fazla ürün var. 2-3 tane ürünü denersiniz ve satılmayan ürünleri elersiniz. Zaten kazançlı bir kaç ürün bulduktan sonra o ürünlerden çok uzun süre iyi kazanç sağlayabilinirsiniz. Zaten Goomas'ta en iyi kazandıran ürünleri bulmak için gereken bilgiler veriliyor. Size bol kazançlar dilerim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Merhaba
    Goomas ta sadece dijital ürünlerin pazarlama yöntemleri mi anlatılıyor? Mesela zayıflama için çok satılan fiziksel ürünlere satış ortağı olamıyor muyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satış ortaklığı sunan binlerce fiziksel ürün var.Sadece dijital ürünleri pazarlamak zorunda değilsiniz. İstediğiniz bir ürüne ücretsiz olarak satış ortağı olabilirsiniz. Dijital ürünler %70 gibi yüksek komisyonlar verdiği için satış ortakları genelde dijital ürünleri pazarlamayı seçiyor. Fakat fiziksel ürünlerde ortalama %20 ile %30 arasında komisyon veriyor.
      Aslında bazı fiziksel ürünler çok satıldığı için sürümden daha fazla kazanmak mümkün olabilir. Günde 2 -3 ürün yerine 5-6 ürün satışına aracı olabilirsiniz. Yabancı fiziksel ürünler için çok fazla seçenek var.Zayıflama ürünleri dahil daha pek çok popüler ürüne satış ortaklığı sunuyor. Komisyon oranları da oldukça yüksek. Bu ürünleri pazarlamak için de web sitesine ihtiyacınız yok.

      Sil
  3. Goomass internetten para kazanma kiti gerçekten kazandırıyor arkadaşlar.Ben önceleri çok tereddüt etmiştim paramı sokağa atmaya niyetim yok diyordum.Ama internetten para kazanmaya kafayı kırmıştım.En sonunda paraya kıydım ve goomass ı aldım.Şimdi iyiki almışım diyorum ama tabi sizinde bu paraları kazanmadığınız için bu endişeniz normal benim tavsiyem korkmayın alın tek söyleyeceğim şey KAZANIRSINIZ.

    YanıtlaSil
  4. 18 yaşının üzerinde olmak şart mı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ali; herhangi bir yaş sınırı yok.Fakat adına gelecek çekleri bankadan tahsil edecek yetkin yok ise, ya başkası adına çekleri isteyeceksin yada ebeveynlerin tarafından tahsil edilecek. Bunu bankadan sorabilirsin. Herhangi bir yaş sınırlaması olmadan herkes Goomass ile bu işi yapabilir, ek iş veya asıl işi olarak devam edebilir.

      Sil
  5. goomass aldık diyelim para kazandık para banka hesabına mı yatıyo ya banka hesabımız yoksa diyelim kazandığımız para bize nasıl ulaşır.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba şahin,
    Evet kazandığın para Ayda 2 defa olmak üzere 15 günde bir,İşbankası hesabına yatar.Hesabın yoksa İşbankasına giderek 10 dakikada hesap açtırabilirsin.

    Sadece yurtdışı kaynaklı clickbank tan para kazanmak istersen bu clickbank tan kazandığın para sana çek olarak adresine gönderilir.Bu çeki istediğin bir bankadan tahsil edebilirsin.

    YanıtlaSil
  7. Güncelleme!
    Arkadaşlar son bir aydan beridir artık istediğiniz bankadan kazançlarınızı alabilirsiniz.Sadece İşbankası zorunluluğu kalkmış bulunuyor...!

    YanıtlaSil
  8. Goomas'ı yeni almış birisi ve tarafsız birisi lütfen bana görüşlerini bildirebilir mi bende almak istiyorum fakat %90 elimde patlayacağını düşündüğüm içim yeltenmiyorum. Zaten yorumların %80'ni çeldirici olduğu için böyle şeylerde titiz olmak gerekir. Bilgili ve tarafsız birisi varsa görüşlerini bekliyorum. 100TL az buz bir para değil benim için.

    YanıtlaSil
  9. Tarafsız ve yeni satın almış birisi Goomas ile ilgili bir yorum yaparsa sevinirim. Sizin yorumlarınızın pek bir değeri yok fazla şüphe uyandırıcı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben goomass alalı 1 seneden fazla oldu fakat pek ilgilenmedim o zamanlar ,şimdi üzerinde çalışmaya başladım ve geçen ayki kazancım 342 lira oldu.yani bu işe günde 2-3 saat ayırabilirim diyorsan evet para kazanırsın.

      Sil
    2. Ayrıca bu siteyede bir göz atmanı öneririm:http://goomassyorumlari.blogspot.com.tr/

      Sil

Yorumlarınız bizim için önem ifade ediyor.Sizde bir yorum yazın