Arkadaşlar Bloğumdaki yazıların eski tarihli olduğuna bakmayın!Şu anda bu yazıyı yazdığım tarih an itibari ile 04-01-2018 ve Goomass eğitim kiti 2018 de hala güncel olarak kazandırmaya devam ediyor.Yani tüm yazılarımdaki bilgiler hala günceldir!!! ve aynı şekilde Goomass 2018 yılında da kazanmaya devam ediyoruz. Zamanım olmadığı için yeni yazılar giremiyorum.Maillerde ve yorumlarda bu şekilde olunca açıklama isteği duydum.Yani hiç çekinmeden Goomass alıp internetten para kazanabilirsiniz.

25 Nisan 2012 Çarşamba

Goomass kitini alanların yorumları

Goomass eğitim kiti indir
Bu güne kadar Goomass eğitim kitini alanların ve kullananların hiç birinden olumsuz yorumlarını duymadığımı söylemek isterim.Çünkü goomass eğitim kiti gerçekten emek verilerek hazırlanmış oldugunu goomass ın resmi satış sitesinden anlayabilirisiniz.
Zaten piyasada bulunan ve birbirinin kopyası olan netten para kazandıran sözde kitaplar ve eğitim setleri Goomass gibi kaliteli eğitim setlerinden kopyalanarak sadece para kazanma amaçlı yazılmış olan kitaplardır.
Sözüm ona bu kitapları aldığınızda bir daha herhangi bir destek göremiyorsunuz ve kitap ve siz yalnız kalıyorsunuz.
Goomass ta ise durum çok farklı.Goomass eğitim setini bilgisayarınıza indirdiğiniz andan itibaren sürekli destek veriliyor ve bu işi öğreninceye kadar yani internetten para kazanıncaya kadar sürekli sizi arıyorlar ve destek veriyorlar.Özellikle cüneyt bey bu konu hakkında bana desteklerini hiç esirdemedi buradan kendisinede çok teşekkür ederim.
Üstelik birde ücretsi web sitesi kurma rehberi vererek sizi bir web sitesi sahibide yapıyorlar.Tabiki bu goomass ın verdiği pek çok bonustan bitanesi.
Demem o ki goomass gerçekten kazandırıyor mu sorunuza cevabım tek kelimeyle evet.
Goomass ı alalı daha bir ay bile olmadı ve ilk 15 gündeki kazancım 184,00 tl oldu.Bu şimdilik az bir rakam fakat bu işe yeni başlamama rağmen kazancımın artarak devam edeceğininde bir göstergesi zaten gomass yazarlarıda bu kazancımın artacağını söylüyorlar.
İşte goomass ile kazandığım ilk 15 günlük kazanç ekranım.Sizlerle paylaşmak istedim.
Eğer sizde bu işi yani interneti kullanarak internetten para kazanma işini yapmak istiyorsanız buradan Goomass Eğitim Kiti Resmi Sitesine gidin goomassı bilgisayarınıza indirin ve hemen çalışmaya başlayın.Şimdiden bol kazançlar...
Goomass ile kazandığım ilk 15 günlük kazanç ekranım




Merhaba *************


  




Nisan 1. Dönem (01.04.2011<=tarih<18.04.2012)
Nisan 1. Dönem (01.04.2011<=tarih<18.04.2011)
Bu döneme ait ödemeler 05.05.2011 tarihinde başlar(3 iş günü). Net tutar 50 TL ve üzeri ise ödeme yapılacaktır.
ToplamStopaj KesintisiNet
Dönem Satış Ortaklığı Toplamı230.15 TL46.03 TL184.12 TL
Dönem Toplamı230.15 TL46.03 TL184.12 TL
Dönem Ödenen Toplam230.15 TL46.03 TL184.12 TL
Önceki Dönemden Devreden Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Dönem Ödemesi Gelen/Devredicek Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Adınıza Devlete Ödenen Gelir vergisinin Faturasını Görmek için TIKLAYINIZ


13 yorum:

  1. verdiğin bilgiler için teşekkürler.Karar vermekte zorlanıyordum bu kazanç bile bana yeter

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşım bu kazanç için ne kadar reklam parası verdin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kazanç için hiçbir reklam parası vermedim.Goomass eğitim setinde anlatılan çiftci yöntemi ile elde edilen kazançtır.

      Sil
    2. çiftci yöntemi neki?

      Sil
    3. Goomass kitindeki çiftci yöntemini Goomass internetten para kazanma kiti adlı yazımdan öğrenebilirsin.

      Sil
  3. Goomass eğitim kitindeki eğitimleri aldığım için çok mutluyum Verdiğiniz bilgiler para ile satılamayacak kadar değerli Öncelikle cüneyt beyin samimiyeti ve sonrasında verdiği sürekli destek ve ilgilendiği için cüneyt beye buradan çok teşekkür etmek istiyorum

    YanıtlaSil
  4. 18 yaşının üzerinde olmak şartmı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ali; herhangi bir yaş sınırı yok.Fakat adına gelecek çekleri bankadan tahsil edecek yetkin yok ise, ya başkası adına çekleri isteyeceksin yada ebeveynlerin tarafından tahsil edilecek. Bunu bankadan sorabilirsin. Herhangi bir yaş sınırlaması olmadan herkes Goomass ile bu işi yapabilir, ek iş veya asıl işi olarak devam edebilir.

      Sil
  5. bilgi için teşekkürler bende goomass almaya karar verdim

    YanıtlaSil
  6. siteyi açtık diyelim satısı nasıl yapıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayram,Goomass ile siten olmadan da internetten para kazanılabilinir.Fakat bir siteniz olursa kazancınız ikiye katlanır.Çünkü goomass ta anlatılan çiftci yöntemi ile bir kereliğine wep siteni kurarsın ve ürünleri eklersin.Ondan sonra sen uyurken bile otomatik para kazanırsın.Yani kur unut sistemi...Bunun detayları goomass eğitim kitinde anlatılıyor.Telif hakkından dolayı ancak bu kadar bilgi verebiliyorum.

      Sil
    2. admin gerçekten dediğiniz gibi mi inanamıyorum ya öyleyse direk alacağım. Site kurmadan nasıl kazanacağımız da çok şüpheli kaldım bi :( E-mail gönderme gibi açık bir anlatım yapma şansınız yok mu ?

      Sil

Yorumlarınız bizim için önem ifade ediyor.Sizde bir yorum yazın